طرز تهیه سالاد تن ماهی

سالاد تن ماهی یک غذای ساده، خوشمزه و مغذی است که به‌سرعت آماده می‌شود و برای وعده‌های سبک مثل ناهار یا شام بسیار مناسب است. این سالاد حاوی پروتئین بالا و مواد مغذی متنوعی است که می‌تواند با ترکیبات مختلف تهیه شود.

طرز تهیه سالاد تن ماهی

طرز تهیه سالاد تن ماهی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 259 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کنسرو تن ماهی 0.75 قوطی متوسط
  • کرفس خام 3 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز کم چرب 1.5 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خام 2.5 قاشق غذاخوری
  • خیار شور 3 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • ماست نیم چرب 2.5 % 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. تمام سبزیجات را ریز خرد کنید. و با تن ماهی مخلوط کنید.

  2. قبل از مصرف تن ماهی حتما آن را با قوطی در آب ۲۰ دقیقه بجوشانید و بعد اجازه دهید خنک شود. سپس به سبزیجات اضافه و مخلوط کنید.

  3. ماست، سس، نمک، فلفل و لیمو ترش را مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. نوش جان

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید