طرز تهیه املت قارچ و گوجه (لو کرب)

املت قارچ و گوجه (لو کرب) یک وعده غذایی سبک و مغذی است که کاملاً با رژیم‌های کم‌کربوهیدرات سازگار است. این املت از قارچ‌های کم‌کالری و گوجه‌فرنگی‌های تازه تهیه می‌شود که علاوه بر طعم دلپذیر، منبعی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها هستند. تخم‌مرغ نیز با پروتئین بالا و چربی‌های سالم، این غذا را به انتخابی کامل برای صبحانه یا شام سبک تبدیل می‌کند. ترکیب قارچ و گوجه‌فرنگی به این املت طعمی ملایم و ترش‌وشیرین می‌بخشد که برای افرادی که به دنبال وعده‌ای سالم و کم‌کربوهیدرات هستند، ایده‌آل است.

طرز تهیه املت قارچ و گوجه (لو کرب)

طرز تهیه املت قارچ و گوجه (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 388 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد کوچک
  • قارچ خام 4 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. قارچ و گوجه را به صورت نازک خرد کنید و در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.

  2. تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید.

  3. تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید. تخم مرغ را به مخلوط قارچ و گوجه اضافه کنید و بگذارید تا تخم مرغ بپزد. در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت تمایل می‌توانید به املت، پیاز و سیر هم اضافه کنید.
  • نکته: میتوانید پنیر پیتزا را همراه تخم مرغ ترکیب کرده و سپس داخل تابه بریزید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید