املت قارچ و گوجه (لو کرب) یک وعده غذایی سبک و مغذی است که کاملاً با رژیمهای کمکربوهیدرات سازگار است. این املت از قارچهای کمکالری و گوجهفرنگیهای تازه تهیه میشود که علاوه بر طعم دلپذیر، منبعی از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها هستند. تخممرغ نیز با پروتئین بالا و چربیهای سالم، این غذا را به انتخابی کامل برای صبحانه یا شام سبک تبدیل میکند. ترکیب قارچ و گوجهفرنگی به این املت طعمی ملایم و ترشوشیرین میبخشد که برای افرادی که به دنبال وعدهای سالم و کمکربوهیدرات هستند، ایدهآل است.
طرز تهیه املت قارچ و گوجه (لو کرب)
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی خام 1 عدد کوچک
- قارچ خام 4 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
قارچ و گوجه را به صورت نازک خرد کنید و در کمی روغن به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
-
تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید.
-
تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید. تخم مرغ را به مخلوط قارچ و گوجه اضافه کنید و بگذارید تا تخم مرغ بپزد. در پایان پنیر پیتزا را اضافه کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: در صورت تمایل میتوانید به املت، پیاز و سیر هم اضافه کنید.
- نکته: میتوانید پنیر پیتزا را همراه تخم مرغ ترکیب کرده و سپس داخل تابه بریزید.