املت پیازچه و ترخون یک غذای سبک، خوشطعم و معطر است که از ترکیب تخممرغ، پیازچه تازه و برگهای معطر ترخون تهیه میشود. این املت به دلیل استفاده از سبزیجات معطر، طعمی متفاوت و دلنشین دارد و برای وعده صبحانه یا شام سبک مناسب است. این املت ریشهای در آشپزی خاورمیانه دارد، جایی که استفاده از سبزیجات معطر و تخممرغ برای تهیه غذاهای ساده و مقوی رایج است.
طرز تهیه املت پیازچه و ترخون
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- پیازچه خام 2 قاشق غذاخوری
- ترخون تازه 1 قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
تخم مرغ خام را شکسته و به همراه سبزیجات خرد شده، نمک و فلفل به خوبی هم بزنید و ترکیب کنید.
-
مقدار کمی روغن در ماهیتابه بریزید و ترکیب اماده شده را در ماهیتابه بریزید.
-
زمانی که یک ظرف املت پخته و طلایی شد، آنرا برگردانید تا سمت دیگر آن نیز بپزد. نوش جان!