طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو لو کرب

بورانی بادمجان و گردو (لو کرب) یک پیش‌غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که در آن از بادمجان کبابی یا بخارپز، گردو، ماست یونانی (به جای ماست معمولی) و سیر استفاده می‌شود. این ترکیب، به دلیل استفاده از ماست یونانی و گردو، چربی‌های سالم و پروتئین‌های خوبی را فراهم می‌آورد، در حالی که میزان کربوهیدرات آن به دلیل حذف مواد نشاسته‌ای مانند برنج یا نان بسیار کم می‌شود. این بورانی طعمی خامه‌ای و خوشمزه دارد و می‌تواند به‌عنوان یک پیش‌غذای سبک یا میان‌وعده استفاده شود. به علاوه، به راحتی می‌توان آن را با سبزیجات تازه و ادویه‌های معطر مانند زعفران یا فلفل سیاه طعم‌دهی کرد.

این نسخه از بورانی با رعایت اصول رژیم‌های کم‌کربوهیدرات (لو کرب) مناسب برای افرادی است که به دنبال خوردن غذاهای سالم و کم کالری هستند.

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو لو کرب

طرز تهیه بورانی بادمجان و گردو لو کرب
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 479 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماست یونانی پرچرب 2 لیوان
  • بادمجان کبابی 0.5 لیوان خرد شده
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • گردو ( مغز ) 2 عدد متوسط
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. بادمجان را کبابی کنید. برای اینکه پوست بادمجان را راحت تر جدا کنید، درون یک ظرف در بسته بگذارید و ده دقیقه زمان بدهید. سپس بادمجان کبابی را به راحتی پوست بگیرید و بعد به کمک یک چاقو ساطوری کنید.

  2. درون یک کاسه ماست بریزید و سپس بادمجان کبابی را به ماست اضافه کنید.

  3. سیر رنده شده را به ماست اضافه کنید و هم بزنید.

  4. گردوها را خرد کنید و همراه با کمی نمک به ماست و بادمجان اضافه و به خوبی هم بزنید.

  5. در ظرف مورد نظر سرو کرده و به عنوان یک مزه در کنار انواع غذا نوش جان کنید.

نکات

  • میتوانید از نعنا خشک یا نعنا تازه و یا گشنیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید. همچنین میتوانید از دلار شمالی نیز به جای سبزی نعناع در این دستور استفاده کنید.
  • میتوانید بادمجان را درون فر کبابی کنید. قبل از اینکه بادمجان را درون فر بگذارید با استفاده از یک سیخ چوبی درون بادمجان چند سوراخ ایجاد کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید