طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استراگانف یک غذای لذیذ و محبوب با ریشه روسی است که با ترکیبی از گوشت گاو، قارچ، خامه و ادویه‌های خوش‌عطر تهیه می‌شود. برای آماده‌سازی، ابتدا گوشت گاو را به صورت نواری برش داده و با پیاز و قارچ تفت می‌دهند. سپس خامه یا سس سفید به آن اضافه می‌شود تا یک سس کرمی و غلیظ تشکیل شود. بیف استراگانف معمولاً با پاستا، برنج یا سیب‌زمینی سرو می‌شود و طعم خاص و دلپذیر آن، این غذا را به انتخابی ایده‌آل برای مهمانی‌ها و وعده‌های خانوادگی تبدیل کرده است.

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 544 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فیله گوساله ، بدون چربی ، خام 110 گرم
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • قارچ خام 8 عدد متوسط
  • خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری
  • آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 1 قاشق غذاخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. آرد را به همراه نمک و فلفل در کمی آب سرد حل کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظی شود.

  2. پیاز را به صورت خلالی برش زده و تفت دهید.

  3. گوشت را به صورت نوارهای باریک برش بزنید و به پیاز اضافه کنید. گوشت نباید زیاد بپزد چون سفت میشود، ۲۰ دقیقه برای پخت گوشت کافیست.

  4. قارچ را به صورت ورقه ای برش بزنید و به غذا اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  5. مخلوط آرد را به غذا اضافه کنید. غذا را از روی شعله برداشته و اجازه دهید کمی که خنک شد خامه را اضافه کنید و هم بزنید.

  6. در این مرحله غذا آماده است. آن را در ظرفی بکشید و با ترکیب سبزیجات دلخواه خود میل کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید