جوجه چینی (تمپورا) یک غذای محبوب و خوشمزه است که از تکههای مرغ مزهدار شده در خمیر مخصوص تمپورا تهیه میشود. این خمیر، ترکیبی سبک و پفدار از آرد، تخممرغ، و آب سرد است که به مرغ حالت ترد و طلایی میدهد. تکههای مرغ در این خمیر غلتانده و در روغن داغ سرخ میشوند تا کاملاً برشته و خوشطعم شوند.
جوجه چینی معمولاً با سسهایی مانند سس سویا، تارتار یا سسهای شیرین و ترش سرو میشود و بهدلیل ظاهر جذاب و طعم دلپذیر، گزینهای محبوب برای پیشغذا یا وعده اصلی است. این سبک پخت از آشپزی ژاپنی الهام گرفته شده و به نام “تمپورا” شناخته میشود.


