جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و خوشطعم ایرانی است که با تکههای مرغ مزهدار شده تهیه میشود. برای طعمدهی به مرغها، آنها در ترکیبی از آبلیمو، زعفران، روغن و ادویههای معطر مانند نمک، فلفل، پیاز و سیر و گاهی کمی ماست خوابانده میشوند. پس از مزهدار شدن، تکههای مرغ روی سیخهای فلزی یا چوبی قرار گرفته و روی زغال یا گریل پخته میشوند.
این کباب معمولاً با برنج زعفرانی، گوجهفرنگی کبابی، لیمو و سبزیجات تازه سرو میشود. عطر و طعم منحصر به فرد زعفران و ترکیب مواد مزهدهنده، جوجه کباب را به یکی از گزینههای همیشگی برای مجالس و تفریحات خانوادگی تبدیل کرده است.


