صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و کتوژنیک : طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و خوش‌طعم ایرانی است که با تکه‌های مرغ مزه‌دار شده تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی به مرغ‌ها، آن‌ها در ترکیبی از  آبلیمو، زعفران، روغن و ادویه‌های معطر مانند نمک، فلفل، پیاز و سیر و گاهی کمی ماست خوابانده می‌شوند. پس از مزه‌دار شدن، تکه‌های مرغ روی سیخ‌های فلزی یا چوبی قرار گرفته و روی زغال یا گریل پخته می‌شوند.

این کباب معمولاً با برنج زعفرانی، گوجه‌فرنگی کبابی، لیمو و سبزیجات تازه سرو می‌شود. عطر و طعم منحصر به فرد زعفران و ترکیب مواد مزه‌دهنده، جوجه کباب را به یکی از گزینه‌های همیشگی برای مجالس و تفریحات خانوادگی تبدیل کرده است.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید