طرز تهیه جوجه کباب

جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و خوش‌طعم ایرانی است که با تکه‌های مرغ مزه‌دار شده تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی به مرغ‌ها، آن‌ها در ترکیبی از  آبلیمو، زعفران، روغن و ادویه‌های معطر مانند نمک، فلفل، پیاز و سیر و گاهی کمی ماست خوابانده می‌شوند. پس از مزه‌دار شدن، تکه‌های مرغ روی سیخ‌های فلزی یا چوبی قرار گرفته و روی زغال یا گریل پخته می‌شوند.

این کباب معمولاً با برنج زعفرانی، گوجه‌فرنگی کبابی، لیمو و سبزیجات تازه سرو می‌شود. عطر و طعم منحصر به فرد زعفران و ترکیب مواد مزه‌دهنده، جوجه کباب را به یکی از گزینه‌های همیشگی برای مجالس و تفریحات خانوادگی تبدیل کرده است.

طرز تهیه جوجه کباب

طرز تهیه جوجه کباب
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 381 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 190 گرم
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را به صورت مکعب‌های یک شکل خرد کنید.

  2. زعفران را دم کرده و به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی مزه بگیرد.

  3. لیمو، روغن، فلفل، نمک و پیاز را اضافه کنید و بگذارید تا ۱ ساعت استراحت کند.

  4. قطعات گوشت را روی شعله یکنواخت و متوسط گاز گریل یا ذغال، کباب کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: هر چقدر مرغ بیشتر استراحت کند، مزه‌ی نهایی بهتر خواهد شد.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید