طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت

خوراک لوبیا با گوشت یک غذای مقوی و خوش‌طعم است که از ترکیب لوبیا (معمولاً قرمز یا چیتی) و گوشت تهیه می‌شود. لوبیاها پس از خیساندن و پخت اولیه، با تکه‌های گوشت (گوشت خورشتی یا چرخ‌کرده) همراه با پیاز، سیر، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین طبخ می‌شوند.

این خوراک معمولاً به صورت خورشتی غلیظ سرو می‌شود و می‌توان آن را همراه با نان یا برنج میل کرد. وجود گوشت در این غذا علاوه بر طعم‌دهی، ارزش پروتئینی آن را افزایش داده و آن را به یک وعده کامل و مناسب برای وعده‌های ناهار یا شام تبدیل می‌کند.

طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت

طرز تهیه خوراک لوبیا با گوشت
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 90 دقیقه
زمان کلی 120 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی شام
کالری 761 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 100 گرم
  • لوبیا قرمز پخته 2 لیوان
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‌اید، با مقداری آب روی اجاق بگذارید و حدود یک ساعت بپزید.

  2. پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید.

  3. سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید. بعد از تغییر رنگ گوشت، نمک و ادویه‌ها را به آن اضافه کنید.

  4. بعد از ۱۵ دقیقه رب و سس را به مایه گوشتی اضافه کنید.

  5. زمانی که لوبیاها پختند و از آب آن یک فنجان باقی ماند، آنها را به همراه پوره گوجه به مایه گوشتی اضافه کنید و چند دقیقه روی اجاق بگذارید تا با هم قل بزنند.

  6. در پایان کمی روغن زیتون و مقداری لیموی تازه روی آن بریزید. غذای‌ شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: این غذا جزو غذاهای تند محسوب می‌شود، شما می‌توانید به سیلقه‌ی خود میزان فلفل غذا را تغییر دهید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید