خوراک لوبیا و تن ماهی (لو کرب) نسخهای کمکربوهیدرات از خوراک کلاسیک لوبیا و تن ماهی است که با لوبیا سبز یا لوبیای کمتری که کربوهیدرات پایینی دارند تهیه میشود. در این خوراک، لوبیا سبز تازه به همراه تن ماهی، پیاز داغ، گوجهفرنگی تازه یا رب گوجهفرنگی کمکربوهیدرات و ادویههایی مثل زردچوبه، فلفل و نمک ترکیب میشوند.
این غذا با حذف لوبیاهای نشاستهای و استفاده از مواد کتوژنیک، یک انتخاب عالی برای افرادی است که رژیم کمکربوهیدرات یا کتوژنیک را دنبال میکنند و همچنان از طعم غنی و مواد مغذی یک خوراک مقوی لذت میبرند
طرز تهیه خوراک لوبیا و تن ماهی (لو کرب)
مواد لازم
- کنسرو تن ماهی 0.75 قوطی متوسط
- لوبیا قرمز پخته 0.5 لیوان
- قارچ خام 8 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
لوبیا که از قبل خیسانده شده را بپزید.
-
پیاز خرد شده و سیر را تفت دهید و بعد از طلایی شدن پیاز زردچوبه و فلفل را بریزید.
-
روغن تن ماهی را جدا کرده و تن را همراه با پیاز و سیر تفت دهید.
-
قارچ را جداگانه تفت دهید و همراه لوبیا ی پخته شده اضافه کنید.
-
مقداری رب را جداگانه تفت دهید و با 1 فنجان آب رقیق کنید و به تن ماهی و لوبیا اضافه کنید.
-
در پایان میتوانید نمک را اضافه کنید.
-
پس از پخت خوراک به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم، غذا آماده است. اجازه دهید آب به مقدار دلخواه تبخیر شود و سپس نمک را اضافه کنید. در انتها پنیر پیتزا را روی خوراک بریزید و درب ظرف را بگذارید. نوش جان!