صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و کتوژنیک : طرز تهیه سالاد اندونزی (لو کرب)

طرز تهیه سالاد اندونزی (لو کرب)

سالاد اندونزی (لو کرب) نسخه‌ای کم‌کربوهیدرات و سالم‌تر از سالاد اندونزی کلاسیک است که با جایگزینی مواد نشاسته‌ای و پرکربوهیدرات، تهیه می‌شود. در این نسخه به‌جای سیب‌زمینی و ذرت، از سبزیجات کم‌کربوهیدرات مانند کلم سفید، کرفس، گل‌کلم یا خیار استفاده می‌شود. برای سس نیز به جای مایونز، از ترکیب ماست یونانی پرچرب، سس آووکادو یا روغن زیتون استفاده می‌شود.

این سالاد انتخابی عالی برای رژیم‌های کتوژنیک است و می‌توان با افزودن مرغ گریل‌شده یا تخم‌مرغ آب‌پز به آن، یک وعده غذایی کامل و مغذی تهیه کرد. طعم ترد و سبک آن همراه با ادویه‌های ملایم و ترکیب تازه سبزیجات، برای هر سلیقه‌ای جذاب است.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید