صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه سوفله گوشت

طرز تهیه سوفله گوشت

سوفله گوشت یک غذای خوش‌طعم و مقوی است که از لایه‌های گوشت چرخ‌کرده تفت‌داده‌شده با پیاز و ادویه، سیب‌زمینی یا پوره سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پنیر تهیه می‌شود. ابتدا گوشت چرخ‌کرده با پیاز، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، نمک و فلفل تفت داده می‌شود. سپس در قالب، لایه‌ای از پوره سیب‌زمینی، گوشت و مخلوط خامه و تخم‌مرغ ریخته می‌شود و روی آن پنیر قرار می‌گیرد. این ترکیب در فر پخته می‌شود تا سطحی طلایی و بافتی یکدست پیدا کند. سوفله گوشت معمولاً به‌عنوان غذای اصلی همراه با سالاد سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید