صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و گیاهخواری : طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

سوهان عسلی یک شیرینی خوشمزه و سنتی ایرانی است که از ترکیب شکر، عسل، کره و مغزهایی مانند بادام، پسته یا کنجد تهیه می‌شود. این مواد روی حرارت ملایم ترکیب شده و به صورت کاراملی درمی‌آید. سپس مخلوط داغ روی سطحی صاف ریخته و پهن می‌شود تا خنک و ترد گردد. سوهان عسلی به‌عنوان یک شیرینی مقوی و خوش‌طعم در کنار چای یا قهوه سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید