صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت و کتوژنیک : طرز تهیه سوپ گوجه با خامه

طرز تهیه سوپ گوجه با خامه

سوپ گوجه فرنگی با خامه یک غذای خوش‌طعم، خامه‌ای و دلپذیر است که از ترکیب گوجه‌فرنگی تازه یا کنسروی، خامه، آب مرغ، سبزیجات و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و ریحان خشک تهیه می‌شود. این سوپ بافتی نرم و یکدست دارد و طعم طبیعی و ملایم گوجه‌فرنگی با خامه غنی‌تر می‌شود. معمولاً با نان تست‌شده یا کروتون و مقداری ریحان تازه برای تزئین سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید