صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه سیر قلیه

طرز تهیه سیر قلیه

سیر قلیه یکی از غذاهای سنتی و خوش‌طعم گیلانی است که با برگ سیر تازه، تخم‌مرغ و گوشت مرغ یا گاهی  اردک تهیه می‌شود. این خوراک معطر با تفت دادن پیاز، سیر و همچنین برگ سیر و ترکیب آن با تخم‌مرغ، طعمی خاص و دلچسب دارد و معمولاً همراه با برنج کته سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید