پاستا پستو یک غذای سبک، سالم و خوشمزه است که طعمی معطر و دلپذیر دارد. این غذا با ترکیب پاستا و سس پستو (تهیه شده از ریحان، سیر، پنیر پارمزان، مغز گردو و روغن زیتون) تهیه میشود و گزینهای مناسب برای وعدههای سریع و مغذی است. بافت خامهای و عطر ریحان تازه، آن را به انتخابی محبوب در میان دوستداران غذاهای ایتالیایی تبدیل کرده است.
طرز تهیه پاستا پستو
مواد لازم
- ماکارونی پخته 2 لیوان
- پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
- سیر خام 2 حبه متوسط
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- ریحان خام 1 لیوان خرد شده
- فیله مرغ ، خام 2 عدد متوسط
- گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
برای تهیه سس پستو، مغز گردو، پنیر پارمسان، برگ ریحان خرد شده، سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.
-
فیله مرغ را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، و مقداری روغن داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را به آن اضافه کنید.
-
در قابلمهای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.
-
پاستا را در قابلمهای ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.
-
در ظرف مناسب پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.
-
در آخر پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پارمسان را روی آن بریزید. نوش جان!