طرز تهیه پاستا پستو

پاستا پستو یک غذای سبک، سالم و خوشمزه است که طعمی معطر و دلپذیر دارد. این غذا با ترکیب پاستا و سس پستو (تهیه شده از ریحان، سیر، پنیر پارمزان، مغز گردو و روغن زیتون) تهیه می‌شود و گزینه‌ای مناسب برای وعده‌های سریع و مغذی است. بافت خامه‌ای و عطر ریحان تازه، آن را به انتخابی محبوب در میان دوستداران غذاهای ایتالیایی تبدیل کرده است.

طرز تهیه پاستا پستو

طرز تهیه پاستا پستو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 824 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 2 لیوان
  • پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • ریحان خام 1 لیوان خرد شده
  • فیله مرغ ، خام 2 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه سس پستو، مغز گردو، پنیر پارمسان، برگ ریحان خرد شده، سیر، روغن زیتون، فلفل و نمک را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید.

  2. فیله مرغ را خرد کرده و به همراه نمک، فلفل، و مقداری روغن داخل تابه تفت دهید. در انتهای پخت سس پستو را به آن اضافه کنید.

  3. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید سپس کمی نمک اضافه کنید.

  4. پاستا را در قابلمه‌ای ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. زمانی که پاستا نرم شد، آن را آبکش کنید.

  5. در ظرف مناسب پاستای آبکش شده و سس تهیه شده را بریزید و کاملا مخلوط کنید.

  6. در آخر پاستا را داخل ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پارمسان را روی آن بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید