طرز تهیه پوره سیب زمینی با جعفری و پیازچه
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
45 دقیقه
مواد لازم
- سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط
- شیر 2 % چرب 0.75 فنجان
- پیازچه خام 0.5 قاشق غذاخوری
- جعفری خام 1 قاشق غذاخوری خرد شده
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی ها آبپز شوند.
-
پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس پوست شان را به آرامی جدا کنید.
-
با استفاده از گوشتکوب سیب زمینی ها را کاملا له کرده و سپس شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه کنید.
-
مواد را با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله پوره سیب زمینی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد.
-
جعفری و پیازچه خرد شده را روی پوره سیب زمینی بریزید ، سپس پوره سیب زمینی را در ظرف دلخواه کشیده و به صورت گرم سرو کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: میتوانید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا نیز همراه شیر به ترکیب اضافه کنید.