طرز تهیه پوره سیب زمینی با جعفری و پیازچه

پوره سیب‌زمینی با جعفری و پیازچه یک غذای ساده و خوشمزه است که با ترکیب سیب‌زمینی پخته و له‌شده، جعفری تازه خردشده و پیازچه تهیه می‌شود. این ترکیب بافتی نرم و طعمی معطر دارد و معمولاً با اضافه کردن کره، شیر یا خامه و ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل طعم‌دهی می‌شود. جعفری و پیازچه به پوره رنگ و عطر تازگی می‌بخشند و آن را به یک گزینه عالی برای همراهی غذاهای گوشتی یا وعده ای کامل تبدیل می‌کنند.

این پوره به عنوان یک غذای سالم و خوش‌طعم در وعده‌های غذایی مختلف قابل سرو است.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با جعفری و پیازچه

طرز تهیه پوره سیب زمینی با جعفری و پیازچه
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 210 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط
  • شیر 2 % چرب 0.75 فنجان
  • پیازچه خام 0.5 قاشق غذاخوری
  • جعفری خام 1 قاشق غذاخوری خرد شده
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا سیب زمینی ها را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بگذارید و روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی ها آبپز شوند.

  2. پس از اینکه سیب زمینی ها به طور کامل پختند قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس پوست شان را به آرامی جدا کنید.

  3. با استفاده از گوشتکوب سیب زمینی ها را کاملا له کرده و سپس شیر و مقداری نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه کنید.

  4. مواد را با یک قاشق خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. در این مرحله پوره سیب زمینی باید بافتی نرم و لطیف داشته باشد.

  5. جعفری و پیازچه خرد شده را روی پوره سیب زمینی بریزید ، سپس پوره سیب زمینی را در ظرف دلخواه کشیده و به صورت گرم سرو کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: میتوانید در صورت تمایل کمی پنیر پیتزا نیز همراه شیر به ترکیب اضافه کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید