طرز تهیه پوره سیب زمینی با گوشت
مواد لازم
- سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط
- شیر 2 % چرب 0.75 فنجان
- کره 2 قاشق مرباخوری
- گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 110 گرم
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- هویج خام 1 عدد متوسط
- قارچ خام 6 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا سیب زمینی پخته را همراه با کره (دلخواه) و شیر و زعفران حل شده و نمک و فلفل به صورت پوره در بیاورید. پوره را کف یک ظرف پیرکس چرب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و کنار بگذارید.
-
در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید، کمی که نرم شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. سپس قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.
-
بعد هویج نگینی و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی که تفت داده شد، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس یک استکان آب به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزند و آب آن تمام شود.
-
سپس این مواد را روی پوره ریخته صاف کنید و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت حدودا یک ربع قرار دهید تا بپزد.
-
میتوانید پوره سیب زمینی و مایه گوشت و سبزیجات را به صورت لایه لایه و طبقه ای بریزید؛ به صورتی که یک لایه نازک از پوره را داخل ظرف پخش کنید و روی آن لایه ای از مایه ی گوشت و سبزیجات و سپس لایه سوم از پوره سیب زمینی و به همین ترتیب تا اتمام مواد پوره، داخل ظرف بریزید.
نکات
- نکته: در صورتی که چربی رژیم شما محدود است، کره را حذف کنید و از کمترین میزان روغن استفاده کنید.