طرز تهیه پوره سیب زمینی با گوشت

پوره سیب‌زمینی با گوشت یک غذای مقوی و لذیذ است که از ترکیب پوره سیب‌زمینی نرم و کرمی با گوشت چرخ‌کرده مزه‌دار شده تهیه می‌شود. سیب‌زمینی پخته و له‌شده با شیر، کره، و ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل طعم‌دهی می‌شود و به‌صورت لایه‌ای روی یا کنار گوشت قرار می‌گیرد. گوشت چرخ‌کرده معمولاً با پیاز، سیر و ادویه‌ها تفت داده می‌شود و می‌توان به آن سبزیجاتی مانند نخودفرنگی، هویج یا قارچ نیز اضافه کرد.

این غذا اغلب به‌صورت تک‌وعده‌ای سرو می‌شود و می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای یک وعده کامل و مغذی باشد. همچنین به‌عنوان بخشی از غذاهای فرنگی مانند “پای چوپان” نیز شناخته می‌شود.

طرز تهیه پوره سیب زمینی با گوشت

طرز تهیه پوره سیب زمینی با گوشت
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 564 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط
  • شیر 2 % چرب 0.75 فنجان
  • کره 2 قاشق مرباخوری
  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 110 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • قارچ خام 6 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا سیب زمینی پخته را همراه با کره (دلخواه) و شیر و زعفران حل شده و نمک و فلفل به صورت پوره در بیاورید. پوره را کف یک ظرف پیرکس چرب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و کنار بگذارید.

  2. در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. پیاز خرد شده را در آن ریخته و تفت دهید، کمی که نرم شد گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. سپس قارچ را اضافه کنید و تفت دهید.

  3. بعد هویج نگینی و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و کمی که تفت داده شد، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس یک استکان آب به مواد اضافه کنید تا کاملا بپزند و آب آن تمام شود.

  4. سپس این مواد را روی پوره ریخته صاف کنید و در فر 180 درجه در طبقه وسط به مدت حدودا یک ربع قرار دهید تا بپزد.

  5. میتوانید پوره سیب زمینی و مایه گوشت و سبزیجات را به صورت لایه لایه و طبقه ای بریزید؛ به صورتی که یک لایه نازک از پوره را داخل ظرف پخش کنید و روی آن لایه ای از مایه ی گوشت و سبزیجات و سپس لایه سوم از پوره سیب زمینی و به همین ترتیب تا اتمام مواد پوره، داخل ظرف بریزید. 

نکات

  • نکته: در صورتی که چربی رژیم شما محدود است، کره را حذف کنید و از کمترین میزان روغن استفاده کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید