چاینیز فود یا غذای چینی به آشپزی چین اشاره دارد که شامل طعمها و روشهای پخت متنوعی است. این غذاها معمولاً با استفاده از مواد تازه، سبزیجات، انواع گوشتها و سسهای خاصی مثل سویا، هویسین، یا سرکه برنج تهیه میشوند. روشهای پخت متداول در این آشپزی شامل سرخ کردن سریع (استیر فرایینگ)، بخارپز کردن، آبپز کردن و سرخ کردن عمیق است.
طرز تهیه چاینیز فود
مواد لازم
- نودل پخته 2 لیوان
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- هویج خام 1 عدد متوسط
- کلم بروکلی خام 1 لیوان خرد شده
- سویا سس 2 قاشق غذاخوری
- جوانه گندم 3 قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- کنجد 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز خلالی و سیر را کمی تفت دهید.
-
تمام سبزیجات را خرد کنید و با روغن کنجد برای ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید. سبزیجات باید حالت ترد داشته باشند به همین جهت، از سرخ کردن بیش از اندازه خودداری کنید.
-
سپس جوانه گندم پخته شده به غذا اضافه کنید و تفت دهید (میتوانید در صورت تمایل از 1-2 گرم زنجبیل برای بهتر شدن طعم غذا استفاده کنید).
-
مخلوط سس سویا را اضافه کنید و تفت دهید.
-
نودل آبکش شده را به همراه کنجد به غذا اضافه و مخلوط کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: بجای روغن آفتابگردان میتوانید از روغن زیتون یا کنجد نیز استفاده کنید.
- نکته: در صورت تمایل و یا ابتلا به کم کاری یا پر کاری تیروئید، میتوانید کلم بروکلی را با کدو سبز و یا قارچ جایگزین کنید.