طرز تهیه کاچی

کاچی یکی از میان وعده های سنتی و مقوی ایرانی است که معمولاً برای تقویت بدن، مخصوصاً در دوران نقاهت یا پس از زایمان، تهیه می‌شود. این دسر بافتی نرم و خوشمزه دارد و به دلیل استفاده از آرد گندم، کره و زعفران، سرشار از انرژی است.

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی میان وعده
کالری 556 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 5 قاشق غذاخوری
  • شکر 1.5 قاشق غذاخوری
  • کره 2 قاشق غذاخوری
  • پسته ( خام ) 5 عدد
  • زعفران 1 قاشق چایخوری
  • هل 0.5 قاشق چایخوری
  • کنجد 0.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا 1.5 لیوان آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و اجازه دهید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کش‌دار شود. دقت داشته باشید.

  2. بعد از این مرحله آرد را در قابلمه بریزید. مرتب هم بزنید تا تغییر رنگ پیدا کند.

  3. پودر هل و کره ذوب شده را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.

  4. شربت را در چند مرحله اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با آرد و روغن مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را روی شعله ملایم اجاق‌ گاز به هم بزنید تا صاف و یک‌دست شود. اگر احساس کردید کاچی بیش از حد سفت شده است، یک پیمانه دیگر آب به آن اضافه کنید. این مرحله حداقل ۵ دقیقه به طول می‌انجامد.

  5. در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله ‌پخش کن قرار داده و روی در آن دم‌کنی بگذارید. اجازه دهید حدودا به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد.

  6. پس از دم کشیدن آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پسته و کنجد تزیین و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگان هستید به جای کره از روغن های گیاهی یا مارگارین استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید