کتلت گوشت یکی از غذاهای خانگی پرطرفدار ایرانی است که بهدلیل طعم لذیذ و سادگی در تهیه، جایگاه ویژهای در سفرهها دارد. این غذا از ترکیب گوشت چرخکرده، سیبزمینی رندهشده، تخممرغ و ادویههای معطر تهیه میشود و معمولاً بهصورت سرخشده سرو میگردد. کتلت به دلیل وجود پروتئین، کربوهیدرات و چربی، غذایی کامل و مقوی محسوب میشود و با سبزیجات تازه یا ترشیجات بهعنوان کنار غذا، طعمی بینظیر پیدا میکند. این غذای محبوب بهراحتی قابل حمل بوده و برای پیکنیک، سفر یا وعدههای سریع گزینهای ایدهآل است.


