صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه باقلا قاتوق

طرز تهیه باقلا قاتوق

باقلا قاتوق یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی گیلانی است که با باقلا، شوید تازه یا خشک، سیر، و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این خورش گیاهی به خاطر استفاده از باقلا و شوید، سرشار از فیبر و مواد مغذی است. طرز تهیه آن شامل تفت دادن سیر با زردچوبه، افزودن باقلا و شوید، و در پایان اضافه کردن تخم‌مرغ است که روی مواد می‌بندد و خورش آماده می‌شود. این غذا به طور سنتی با برنج کته‌ای و زیتون پرورده سرو می‌شود و برای وعده‌های ناهار یا شام بسیار مناسب است.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید