سالاد اندونزی (لو کرب) نسخهای کمکربوهیدرات و سالمتر از سالاد اندونزی کلاسیک است که با جایگزینی مواد نشاستهای و پرکربوهیدرات، تهیه میشود. در این نسخه بهجای سیبزمینی و ذرت، از سبزیجات کمکربوهیدرات مانند کلم سفید، کرفس، گلکلم یا خیار استفاده میشود. برای سس نیز به جای مایونز، از ترکیب ماست یونانی پرچرب، سس آووکادو یا روغن زیتون استفاده میشود.
این سالاد انتخابی عالی برای رژیمهای کتوژنیک است و میتوان با افزودن مرغ گریلشده یا تخممرغ آبپز به آن، یک وعده غذایی کامل و مغذی تهیه کرد. طعم ترد و سبک آن همراه با ادویههای ملایم و ترکیب تازه سبزیجات، برای هر سلیقهای جذاب است.



