طرز تهیه املت پیازچه و قارچ (لو کرب)

املت پیازچه و قارچ (لو کرب) یک غذای سالم و کم‌کربوهیدرات است که با ترکیب ساده‌ای از تخم‌مرغ، قارچ و پیازچه تهیه می‌شود. این غذا گزینه‌ای مناسب برای رژیم‌های کتوژنیک یا افراد علاقه‌مند به وعده‌های کم‌کربوهیدرات و سرشار از پروتئین است. این املت بیشتر به سبک غذایی مدیترانه‌ای و اروپایی نزدیک است و برای یک سبک زندگی سالم و لو کرب طراحی شده است.

طرز تهیه املت پیازچه و قارچ (لو کرب)

طرز تهیه املت پیازچه و قارچ (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 380 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • پیازچه خام 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
  • قارچ خام 0.75 لیوان خرد شده
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا باید قارچ ها را با کمی روغن تفت دهید تا  آب آن تبخیر شود.

  2. پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید.

  3. سپس تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل به ترکیب فوق اضافه کنید.

  4. زمانی که تخم مرغ  پخته شد، پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید. غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید