املت پیازچه و قارچ (لو کرب) یک غذای سالم و کمکربوهیدرات است که با ترکیب سادهای از تخممرغ، قارچ و پیازچه تهیه میشود. این غذا گزینهای مناسب برای رژیمهای کتوژنیک یا افراد علاقهمند به وعدههای کمکربوهیدرات و سرشار از پروتئین است. این املت بیشتر به سبک غذایی مدیترانهای و اروپایی نزدیک است و برای یک سبک زندگی سالم و لو کرب طراحی شده است.
طرز تهیه املت پیازچه و قارچ (لو کرب)
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- پیازچه خام 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 0.75 لیوان خرد شده
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا باید قارچ ها را با کمی روغن تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.
-
پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید.
-
سپس تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل به ترکیب فوق اضافه کنید.
-
زمانی که تخم مرغ پخته شد، پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید. غذای شما آماده است. نوش جان!