باقلا پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بهطور ویژه در مهمانیها و مراسمها سرو میشود. این غذا از ترکیب برنج، باقلا سبز یا خشکشده، شوید تازه یا خشک و ادویههایی مانند زعفران تهیه میشود. باقلا پلو اغلب با گوشتهایی مانند مرغ، گوشت گوسفند یا ماهیچه سرو میشود و عطر و طعم خاصی دارد که از زعفران و شوید ناشی میشود. این غذا به دلیل ترکیب باقلا و برنج سرشار از فیبر و انرژی است و طعم بینظیر آن را به یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است.
طرز تهیه باقلا پلو
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
- باقلا سبز پخته 1.5 لیوان
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین 0.5 قاشق چایخوری
- شوید تازه 0.5 لیوان
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا باقلا را بپزید و کنار بگذارید. بعد در یک قابلمه آب را به جوش آورید. سپس 240 گرم برنج خام را که قبلا خیساندهاید به همراه نمک به قابلمه آب جوش اضافه کنید.
-
هنگام اضافه کردن برنج، آب از جوشیدن میافتد، صبر کنید تا دوباره به جوش بیافتد و سپس باقالاهای پخته شده را اضافه کنید. اجازه دهید برنج به همراه باقلا بجوشد. سپس آبکش کنید.
-
یک لایه از مخلوط برنج و باقلا و یک لایه از شوید دورن قابلمه بریزید تا همه مخلوط برنج تمام شود. سپس کمی پودر دارچین روی برنج بپاشید تا خوش عطر شود.
-
در صورت نیاز روی در قابلمه دم کنی مناسبی بگذارید. و برنج را روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا بخار کند. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه برنج بکشد. نوش جان!
20الی30دقیقه؟!!😳😳😳