صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه قیمه پلو (با گوشت)

طرز تهیه قیمه پلو (با گوشت)

قیمه پلو با گوشت یک غذای سنتی ایرانی است که از ترکیب خورش قیمه شامل گوشت خورشتی، لپه، رب گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی، با برنج تهیه می‌شود. خورش قیمه با ادویه‌های معطر پخته شده و سپس به صورت لایه‌لایه با برنج مخلوط می‌شود تا هنگام دم کشیدن، طعم‌ها به‌خوبی ترکیب شوند. این غذای لذیذ معمولاً با ماست، سالاد یا ترشی سرو می‌شود و گزینه‌ای محبوب برای مهمانی‌ها و مجالس است.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید