سالاد سزار یکی از محبوبترین سالادهای جهان است که اصالت آن به مکزیک بازمیگردد، اما امروزه بهعنوان غذای ایتالیایی-آمریکایی شناخته میشود. این سالاد اولین بار توسط سزار کاردینی، یک سرآشپز ایتالیایی در دهه 1920 در تیجوانا مکزیک تهیه شد. سالاد سزار به دلیل ترکیب ساده و طعم بینظیرش یک انتخاب محبوب در منوهای رستورانها است و میتواند بهعنوان پیشغذا یا غذای سبک سرو شود.
طرز تهیه سالاد سزار با گوشت
مواد لازم
- راسته گوساله ، بدون چربی ، خام 120 گرم
- پنیر پارمسان 2 قاشق مرباخوری
- کاهو 3 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- نان تست سبوس دار 1 برش
- آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
راسته گوشت گوساله بدون چربی، را با کمی ادویه، پیاز و روغن زیتون مزهدار کنید و 1 ساعت استراحت دهید.
-
سپس نان تست در صورت تمایل با توستر برشته کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.
-
گوشت ها را گریل کنید، در غیر اینصورت میتوانید با هواپز بپزید یا با روغن خیلی کم در تابه سرخ کنید.
-
آب لیمو ترش (یا بالزامیک)، روغن زیتون، نمک و فلفل را خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.
-
کاهو را درشت خرد کنید و روی آن نان برشته شده، فیلههایی که نواری برش دادهاید و گردوی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.
-
توجه داشته باشید سس را موقع سرو سالاد بریزید تا نان نرم نشود. نوش جان!