طرز تهیه سالاد سزار با گوشت

سالاد سزار یکی از محبوب‌ترین سالادهای جهان است که اصالت آن به مکزیک بازمی‌گردد، اما امروزه به‌عنوان غذای ایتالیایی-آمریکایی شناخته می‌شود. این سالاد اولین بار توسط سزار کاردینی، یک سرآشپز ایتالیایی در دهه 1920 در تیجوانا مکزیک تهیه شد. سالاد سزار به دلیل ترکیب ساده و طعم بی‌نظیرش یک انتخاب محبوب در منوهای رستوران‌ها است و می‌تواند به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای سبک سرو شود.

طرز تهیه سالاد سزار با گوشت

طرز تهیه سالاد سزار با گوشت
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 410 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • راسته گوساله ، بدون چربی ، خام 120 گرم
  • پنیر پارمسان 2 قاشق مرباخوری
  • کاهو 3 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • نان تست سبوس دار 1 برش
  • آب لیمو ترش 1.5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • گردو ( مغز ) 1 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. راسته گوشت گوساله بدون چربی،  را با کمی ادویه، پیاز و روغن زیتون مزه‌دار کنید و 1 ساعت استراحت دهید.

  2. سپس نان تست در صورت تمایل با توستر برشته کرده و به صورت مکعبی خرد کنید.

  3. گوشت ها را گریل کنید، در غیر اینصورت می‌توانید با هواپز بپزید یا با روغن خیلی کم در تابه سرخ کنید.

  4. آب لیمو ترش (یا بالزامیک)، روغن زیتون، نمک و فلفل را خوب هم بزنید تا سس یکدست شود.

  5. کاهو را درشت خرد کنید و روی آن نان برشته شده، فیله‌هایی که نواری برش داده‌اید و گردوی خرد شده و پنیر پارمسان بریزید.

  6. توجه داشته باشید سس را موقع سرو سالاد بریزید تا نان نرم نشود. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید