طرز تهیه استانبولی پلو ( دمپخت گوجه )

استانبولی پلو یا دمپخت گوجه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از گوجه‌فرنگی، برنج، و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. این غذا معمولاً به‌عنوان یک وعده غذایی ساده و سریع در خانه‌ها پخته می‌شود و به دلیل طعم خاص گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها، محبوبیت زیادی دارد.

طرز تهیه استانبولی پلو ( دمپخت گوجه )

طرز تهیه استانبولی پلو ( دمپخت گوجه )
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 905 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 3 عدد متوسط
  • برنج پخته (کم روغن) 17 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید.

  2. گوجه را رنده کنید و با پیاز، ادویه و رب گوجه کمی تفت دهید.

  3. سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه 160 گرم برنج خام به مخلوط اضافه و به اندازه‌ ۱ بند انگشت آب اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس صبر کنید برنج دم بکشد. 

  4. وقتی که برنج دم کشید، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید