استانبولی پلو یا دمپخت گوجه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که با استفاده از گوجهفرنگی، برنج، و ادویههای مختلف تهیه میشود. این غذا معمولاً بهعنوان یک وعده غذایی ساده و سریع در خانهها پخته میشود و به دلیل طعم خاص گوجهفرنگی و ادویهها، محبوبیت زیادی دارد.
طرز تهیه استانبولی پلو ( دمپخت گوجه )
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 3 عدد متوسط
- برنج پخته (کم روغن) 17 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خرد کنید و با روغن تفت دهید.
-
گوجه را رنده کنید و با پیاز، ادویه و رب گوجه کمی تفت دهید.
-
سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و به همراه 160 گرم برنج خام به مخلوط اضافه و به اندازه ۱ بند انگشت آب اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس صبر کنید برنج دم بکشد.
-
وقتی که برنج دم کشید، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان!