طرز تهیه استیک بوقلمون

استیک بوقلمون یکی از گزینه‌های سالم و خوشمزه برای کسانی است که به دنبال مصرف پروتئین با کمترین چربی هستند. این استیک معمولاً از گوشت بوقلمون تازه یا فیله بوقلمون تهیه می‌شود که به‌خوبی طعم‌دار شده و سپس گریل یا سرخ می‌شود. گوشت بوقلمون سرشار از پروتئین است و نسبت به گوشت قرمز چربی کمتری دارد.این غذا می‌تواند با سبزیجات تازه، سیب‌زمینی پخته یا سالاد سرو شود. استیک بوقلمون نه تنها طعمی لذیذ دارد بلکه انتخابی سالم و کم‌چرب برای وعده‌های غذایی است.

طرز تهیه استیک بوقلمون

طرز تهیه استیک بوقلمون
زمان آماده سازی 25 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی ناهار
کالری 324 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه بوقلمون ، خام 170 گرم
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سینه بوقلمون را به صورت استیکی برش بزنید و با بیفتک کوب آن را بکوبید.

  2. سیر را رنده کرده و گوشت را با ادویه و سیر مزه‌دار کنید.

  3. کمی روغن (ترجیحا روغن زیتون) در تابه بریزید و بگذارید تا استیک سرخ شود.

  4. سینه بوقلمون بافت نرمی دارد و به سرعت پخته می‌شود، برای هر طرف حدودا ۱۰ دقیقه کافی است.

  5. هنگامی که هر دو طرف کاملا سرخ شد، استیک شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: برای بهبود بافت استیک میتوانید مقداری روغن به آن اسپری کنید و داخل هوا پز بپزید یا کبابی کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید