 
						
					استیک بوقلمون یکی از گزینههای سالم و خوشمزه برای کسانی است که به دنبال مصرف پروتئین با کمترین چربی هستند. این استیک معمولاً از گوشت بوقلمون تازه یا فیله بوقلمون تهیه میشود که بهخوبی طعمدار شده و سپس گریل یا سرخ میشود. گوشت بوقلمون سرشار از پروتئین است و نسبت به گوشت قرمز چربی کمتری دارد.این غذا میتواند با سبزیجات تازه، سیبزمینی پخته یا سالاد سرو شود. استیک بوقلمون نه تنها طعمی لذیذ دارد بلکه انتخابی سالم و کمچرب برای وعدههای غذایی است.
طرز تهیه استیک بوقلمون
 
        مواد لازم
- سینه بوقلمون ، خام 170 گرم
- سیر خام 1 حبه متوسط
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
- 
                سینه بوقلمون را به صورت استیکی برش بزنید و با بیفتک کوب آن را بکوبید. 
- 
                سیر را رنده کرده و گوشت را با ادویه و سیر مزهدار کنید. 
- 
                کمی روغن (ترجیحا روغن زیتون) در تابه بریزید و بگذارید تا استیک سرخ شود. 
- 
                سینه بوقلمون بافت نرمی دارد و به سرعت پخته میشود، برای هر طرف حدودا ۱۰ دقیقه کافی است. 
- 
                هنگامی که هر دو طرف کاملا سرخ شد، استیک شما آماده است. نوش جان! 
نکات
- نکته: برای بهبود بافت استیک میتوانید مقداری روغن به آن اسپری کنید و داخل هوا پز بپزید یا کبابی کنید.



 
                         
                         
                         
                        