طرز تهیه استیک مرغ (مرغ گریل شده)

استیک مرغ یا مرغ گریل شده یک غذای سالم و ساده است که از سینه مرغ یا ران مرغ تهیه می‌شود و به دلیل پروتئین بالا و چربی کم، گزینه‌ای محبوب در میان علاقه‌مندان به تغذیه سالم است. این غذا معمولاً با ادویه‌های ساده تهیه می‌شود که به مرغ طعم و عطر خاصی می‌بخشند.این غذا معمولاً با سبزیجات بخارپز، سالاد یا برنج قهوه‌ای سرو می‌شود و برای کسانی که رژیم کم‌چربی یا رژیم‌های ورزشی دارند، بسیار مناسب است. استیک مرغ به‌خاطر تنوع در روش‌های طعم‌دهی و سرو، در آشپزی کشورهای مختلف از جمله ایران، آمریکا، مدیترانه و شرق آسیا محبوب است.

طرز تهیه استیک مرغ (مرغ گریل شده)

طرز تهیه استیک مرغ (مرغ گریل شده)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی ناهار
کالری 324 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 160 گرم
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • برگ بو 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز حلقه شده، کمی روغن زیتون (در صورت تمایل)، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، سیر و آب لیمو ترش را در ظرف مناسب مخلوط کرده و در صورت تمایل برای رفع بوی زحم مرغ، برگ بو  نیز اضافه کنید. مرغ را داخل این ترکیب گذاشته و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. 

  2. سپس مرغ را به صورت گریل یا با کمک هواپز بپزید. در صورت عدم درسترسی به صفحه گریل یا هواپز، مرغ را با مقدار بسیار کمی از روغن (ترجیحا روغن زیتون) در ماهیتابه سرخ کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید