طرز تهیه استیک گوشت

استیک گوشت یکی از غذاهای معروف و پرطرفدار در بسیاری از کشورها است، به‌ویژه در کشورهای غربی مانند ایالات متحده، استرالیا و کشورهای اروپایی. این غذا معمولاً از گوشت گاو یا گوسفند تهیه می‌شود و به‌صورت قطعات ضخیم گوشت که معمولاً با استخوان یا بدون استخوان هستند، سرو می‌شود. استیک معمولاً با استفاده از روش‌های مختلف مانند گریل کردن، سرخ کردن یا کبابی کردن آماده می‌شود و با انواع سس‌ها، سبزیجات و کنارهای مختلف سرو می‌شود.

طرز تهیه استیک گوشت

طرز تهیه استیک گوشت
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی ناهار
کالری 402 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • فیله گوساله ، با چربی ، خام 160 گرم
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • کره 3 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای تهیه استیک ابتدا دو طرف گوشت استیکی را با ترکیب رزماری تازه یا خشک شده، سیر نمک و فلفل (و یا هرنوع ادویه دلخواه) طعم دار کنید و به مدت 30-45 دقیقه در یخچال نگه داری کنید.

  2. سپس ماهیتابه را گرم کنید و مقداری کره بریزید. گوشت را در ماهیتابه قرار دهید و تا جایی که به میزان پخت مد نظر شما برسد، به پخت ادامه دهید.

  3. میتوانید استیک را همراه با سس قارچ یا سس دلخواه خود میل کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید