استیک گوشت و سس قارچ (لو کرب) یک گزینه خوشمزه و کمکربوهیدرات برای کسانی است که به دنبال یک غذای پروتئینی با کربوهیدرات پایین هستند. در این دستور، گوشت گاو معمولاً از برشهای مختلف مانند ریبآی یا فیله استفاده میشود و همراه با سس قارچ کرمی تهیه میشود. این سس از قارچهای تازه، خامه کمچرب یا حتی ماست یونانی بهعنوان پایه سس استفاده میکند تا مقدار کربوهیدرات کاهش یابد، در حالی که همچنان طعم غنی و کرمی را حفظ میکند.
طرز تهیه استیک گوشت و سس قارچ (لو کرب)
مواد لازم
- فیله گوساله ، با چربی ، خام 150 گرم
- شیر 3.25 % چرب 0.5 فنجان
- خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- رزماری خشک 0.5 قاشق غذاخوری
- سیر خام 2 حبه متوسط
- آرد کنجد پرچرب 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
برای تهیه استیک دو طرف گوشت استیکی را با ترکیب رزماری تازه یا خشک شده، نمک و فلفل طعم دار کنید. سپس در ماهیتابه قرار داده و تا جایی که به میزان پخت مد نظر شما برسد، به پخت ادامه دهید.
-
برای تهییه سس، ابتدا قارچ ها را خرد کنید و بعد با مقداری کره و نمک تفت بدید. زمانی که آب قارچ کشیده شد و سرخ شدن آماده استفاده در سس هستند. حالا داخل یک قابلمه دیگر مابقی کره و سیر را با حرارت ملایم تفت دهید تا سیر کمی طعم دار شود.
-
سپس آرد کنجد را هم اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا آرد خوب با کره و سیر مخلوط شود.سپس شیر و خامه را کم کم اضافه کرده و سریع هم بزنید تا آرد گوله نشود. با حرارت ملایم به صورت مداوم شیر و خامه رو هم بزنید تا سس به غلظت مورد نظر شما برسد. در انتها قارچ های سرخ شده را اضافه کرده و با هم ترکیب کنید .سپس سس را بر روی استیک بریزید و میل کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: میتوانید شیر را پس از خامه اضافه کنید تا کمتر تبخیر شود.