طرز تهیه اشکنه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- شنبلیله خام 1.5 قاشق غذاخوری خرد شده
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 2 قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق مرباخوری
- پیاز خام 1 عدد کوچک
دستورالعمل ها
-
پیازها را خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید. سپس زرد چوبه، رب گوجه فرنگی و شنبلیله را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید. مراقب باشید شنبلیلهها نسوزند. بهتر است از شنبلیله خشک شده استفاده کنید.
-
آرد را در نصف پیمانه آب سرد حل کنید و خوب هم بزنید تا بصورت یکدست در آب حل شود. آرد را در قابلمه بریزید، سپس به اندازهی نصف قابلمه در آن آب بریزید. مواد را به خوبی هم بزنید تا آرد به طور کامل حل شود.
-
سیب زمینیها را به شکل نگینی خرد و به همراه نمک و فلفل قابلمه اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا ترکیب به جوش بیاید و به خوبی بپزد.
-
تخم مرغ را بزنید تا یکدست شوند، سپس به قابلمه اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا تخم مرغ به خوبی با غذا مخلوط شوند. وقتی آب غذا کم شد، غذای شما آماده است. اشکنه سیب زمینی را همراه با نان، انواع ترشی و سبزی سرو کنید. نوش جان!