املت اسفناج و پنیر (لو کرب) یک غذای ساده، خوشمزه و کمکربوهیدرات است که برای رژیمهای کتوژنیک یا سالم مناسب است. این املت ترکیبی از پروتئین، چربیهای سالم و مواد مغذی است که بهسادگی در زمان کوتاهی آماده میشود. این املت میتواند به تنهایی یا همراه با سبزیجات تازه سرو شود و انتخابی عالی برای صبحانه، ناهار یا شام سبک است. علاوه بر طعم عالی، به دلیل کم بودن کربوهیدرات، این غذا برای ثبات سطح قند خون و انرژی طولانیمدت ایدهآل است.
طرز تهیه املت اسفناج و پنیر (لو کرب)
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- اسفناج خام 1.5 لیوان خرد شده
- کره 3 قاشق مرباخوری
- تخم مرغ خام 1 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
- پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا اسفناج را در مقداری کره تفت دهید.
-
سپس تخم مرغ را همراه با نمک، فلفل و مقداری پاپریکا (به دلخواه) مخلوط کنید و در تابه بریزید و با اسفناج ترکیب کنید.
-
زمانی که تخم مرغ پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!