طرز تهیه املت اسفناج و پنیر (لو کرب)

املت اسفناج و پنیر (لو کرب) یک غذای ساده، خوشمزه و کم‌کربوهیدرات است که برای رژیم‌های کتوژنیک یا سالم مناسب است. این املت ترکیبی از پروتئین، چربی‌های سالم و مواد مغذی است که به‌سادگی در زمان کوتاهی آماده می‌شود. این املت می‌تواند به تنهایی یا همراه با سبزیجات تازه سرو شود و انتخابی عالی برای صبحانه، ناهار یا شام سبک است. علاوه بر طعم عالی، به دلیل کم بودن کربوهیدرات، این غذا برای ثبات سطح قند خون و انرژی طولانی‌مدت ایده‌آل است.

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر (لو کرب)

طرز تهیه املت اسفناج و پنیر (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 284 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • اسفناج خام 1.5 لیوان خرد شده
  • کره 3 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا اسفناج را در مقداری کره تفت دهید.

  2. سپس تخم مرغ را همراه با نمک، فلفل و مقداری پاپریکا (به دلخواه) مخلوط کنید و در تابه بریزید و با اسفناج ترکیب کنید.

  3. زمانی که تخم مرغ پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

parham

دیدگاهتان را بنویسید