املت فلفل دلمه (لو کرب) یک غذای سالم، کمکربوهیدرات و رنگارنگ است که از ترکیب تخممرغ و فلفل دلمهای تهیه میشود. فلفل دلمهای با تنوع رنگهای جذاب، منبع غنی از ویتامین C و آنتیاکسیدانهاست و به این غذا عطر و طعمی دلپذیر میبخشد. تخممرغ به عنوان منبع پروتئین با کیفیت بالا، این املت را به یک گزینه مناسب برای رژیمهای کمکربوهیدرات و سبک زندگی سالم تبدیل میکند. این غذا علاوه بر ارزش تغذیهای بالا، با ظاهر جذابش گزینهای ایدهآل برای وعدههای صبحانه یا شام سبک است.
طرز تهیه املت فلفل دلمه (لو کرب)
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد
- پیازچه خام 0.5 قاشق غذاخوری
- سویا سس 1 قاشق مرباخوری
- فلفل دلمه ای خام 0.5 عدد متوسط
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیازچه و فلفل دلمه ای خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید.
-
سویا سس به آن اضافه کنید. تخم مرغ را به صورت همزده یا هم نزده به ترکیب اضافه کنید.
-
سپس نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
-
زمانی که تخم مرغ پخته شد، پنیر پیتزا را اضافه کنید. غذای شما آماده است. نوش جان !
نکات
- نکته: میتوانید پنیر پیتزا را داخل ترکیب تخم مرغ و فلفل دلمه ریخته و مخلوط کنید و ترکیب را داخل تابه بریزید.