طرز تهیه املت قارچ و گوجه

املت قارچ و گوجه یک غذای ساده و مغذی است که از ترکیب قارچ‌های تازه و گوجه‌فرنگی‌های آبدار با تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این املت سرشار از ویتامین C، آنتی‌اکسیدان‌ها و فیبر از گوجه‌فرنگی است و قارچ نیز به دلیل داشتن ویتامین D و پروتئین گیاهی، ارزش تغذیه‌ای بالایی به این غذا می‌بخشد. ترکیب طعم ملایم قارچ با ترشی طبیعی گوجه، یک وعده غذایی لذیذ و سبک را فراهم می‌کند که برای صبحانه یا شام سبک بسیار مناسب است.

طرز تهیه املت قارچ و گوجه

طرز تهیه املت قارچ و گوجه
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 295 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • قارچ خام 0.75 لیوان خرد شده
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. قارچ و گوجه را به صورت نازک خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

  2. تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید.

  3. تخم مرغ را به مخلوط قارچ و گوجه اضافه کنید و بگذارید تا تخم مرغ بپزد. نوش جان!

نکات

  • نکته: در صورت تمایل می‌توانید به املت، کمی پیاز و سیر هم اضافه کنید.

parham

دیدگاهتان را بنویسید