املت قارچ و گوجه یک غذای ساده و مغذی است که از ترکیب قارچهای تازه و گوجهفرنگیهای آبدار با تخممرغ تهیه میشود. این املت سرشار از ویتامین C، آنتیاکسیدانها و فیبر از گوجهفرنگی است و قارچ نیز به دلیل داشتن ویتامین D و پروتئین گیاهی، ارزش تغذیهای بالایی به این غذا میبخشد. ترکیب طعم ملایم قارچ با ترشی طبیعی گوجه، یک وعده غذایی لذیذ و سبک را فراهم میکند که برای صبحانه یا شام سبک بسیار مناسب است.
طرز تهیه املت قارچ و گوجه
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
15 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- قارچ خام 0.75 لیوان خرد شده
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
قارچ و گوجه را به صورت نازک خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
-
تخم مرغ، نمک و فلفل را در کاسه کمی هم بزنید.
-
تخم مرغ را به مخلوط قارچ و گوجه اضافه کنید و بگذارید تا تخم مرغ بپزد. نوش جان!
نکات
- نکته: در صورت تمایل میتوانید به املت، کمی پیاز و سیر هم اضافه کنید.