طرز تهیه املت هالوپینو و چدار (لو کرب)

املت هالوپینو و چدار (لو کرب) یک غذای تند، کم‌کربوهیدرات و مقوی است که برای دوستداران طعم‌های پرادویه ایده‌آل است. این املت از ترکیب تخم‌مرغ با پنیر چدار و فلفل هالوپینو تهیه می‌شود. فلفل هالوپینو به این غذا تندی دلپذیری می‌بخشد و سرشار از ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است. پنیر چدار نیز با طعم غنی و کرمی خود، پروتئین و چربی سالم را به وعده غذایی اضافه می‌کند. این املت به دلیل انرژی بالا و کربوهیدرات پایین، انتخابی مناسب برای رژیم‌های کتوژنیک و کم‌کربوهیدرات محسوب می‌شود.

طرز تهیه املت هالوپینو و چدار (لو کرب)

طرز تهیه املت هالوپینو و چدار (لو کرب)
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 312 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
  • پنیر چدار 2 برگ
  • فلفل هالوپینو 0.5 عدد متوسط
  • پیازچه خام 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • کره 0.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا مقداری کره را داخل ماهیتابه گرم کنید. پیازچه خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید. 

  2. سپس تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس ادویه های دلخواه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. تخم مرغ همزده را به پیازچه اضافه کنید و پس از آن فلفل هالوپینو حلقه شده را نیز اضافه کنید. 

  3. زمانی که تخم مرغ کمی پخته شد، برگه های پنیر چدار را روی املت قرار دهید و درب ظرف را بگذارید. 

  4. پس از اینکه پنیر کاملا ذوب شد، املت آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید