طرز تهیه املت پیازچه و قارچ

املت پیازچه و قارچ یک غذای ساده، مغذی و خوش‌طعم است که از ترکیب پیازچه تازه و قارچ تهیه می‌شود. این املت مناسب برای وعده صبحانه، ناهار سبک یا شام سریع است و می‌تواند با طعم‌دهنده‌های مختلف مانند فلفل سیاه و زردچوبه تکمیل شود. املت پیازچه و قارچ بیشتر به غذاهای سریع و سالم اروپایی یا مدیترانه‌ای شباهت دارد و به دلیل دسترسی ساده به مواد اولیه، در بسیاری از فرهنگ‌ها تهیه می‌شود.

طرز تهیه املت پیازچه و قارچ

طرز تهیه املت پیازچه و قارچ
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 20 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 222 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تخم مرغ خام 1 عدد
  • قارچ خام 0.75 لیوان خرد شده
  • پیازچه خام 2 قاشق غذاخوری
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا باید قارچ ها را با کمی روغن تفت دهید تا  آب آن تبخیر شود.

  2. سپس پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید.

  3. سپس تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل به ترکیب فوق اضافه کنید.

  4. زمانی که تخم  مرغ پخته شد، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید