املت گوجهفرنگی یک غذای ساده، ارزان و مقوی است که با ترکیب گوجهفرنگی تازه و تخممرغ تهیه میشود. این املت به دلیل استفاده از گوجهفرنگی، سرشار از ویتامین C و آنتیاکسیدانهایی مانند لیکوپن است که به تقویت سیستم ایمنی و سلامت پوست کمک میکند. تخممرغ نیز با پروتئین بالا و چربیهای سالم، انرژی کافی را برای بدن فراهم میکند. طعم ملایم تخممرغ همراه با عطر و طعم ترشوشیرین گوجهفرنگی، این غذا را به گزینهای عالی برای وعدههای سریع و سالم مانند صبحانه یا شام سبک تبدیل کرده است.
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
مواد لازم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را با کمی روغن تفت دهید.
-
گوجه را یا به صورت نازک حلقه کنید یا در صورت تمایل رنده کنید سپس به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
تخم مرغ را در کاسه بشکنید و به همراه نمک و فلفل هم بزنید.
-
تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید که بپزد.
-
زمانی که تخم مرغ کاملا پخته شد، املت اماده است. نوش جان!