طرز تهیه بادمجان شکم پر ( با گردو )

بادمجان شکم‌پر با گردو یک غذای خوش‌طعم و مغذی است که از بادمجان‌های کامل یا نیمه، پر شده با مخلوطی از گردو، سبزیجات معطر، و ادویه‌ها تهیه می‌شود. گردو با بافت ترد و طعم غنی، این غذا را به گزینه‌ای مناسب برای افرادی که به دنبال وعده‌ای گیاهی با پروتئین و چربی‌های سالم هستند تبدیل می‌کند. این غذا در بسیاری از فرهنگ‌ها محبوب است و بسته به منطقه ممکن است با افزودنی‌هایی مانند رب انار، سیر یا کشمش طعم‌دار شود. ظاهر جذاب و طعم بی‌نظیر آن، این غذا را به یک انتخاب مناسب برای میز مهمانی یا وعده‌ای سبک تبدیل کرده است.

طرز تهیه بادمجان شکم پر ( با گردو )

طرز تهیه بادمجان شکم پر ( با گردو )
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 505 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بادمجان خام 2 عدد متوسط
  • رب انار 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. بادمجان‌ را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن‌ را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید. وسط بادمجان‌ها را چاک دهید به طوری که از هم جدا نشوند. بعد بادمجان‌ها را کمی در روغن سرخ کنید.

  2. سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید.

  3. زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.

  4. جعفری و گشنیز را اضافه و سرخ کنید. سپس گردو را اضافه و تفت دهید.

  5. رب انار را به مخلوط اضافه و مجدد تفت دهید.

  6. مواد آماده شده را در شکم بادمجان‌های سرخ شده بریزید.

  7. یک پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید، سپس ۱ قاشق رب انار اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب اضافه کنید تا مانند سس غلیظ شود و بر روی بادمجان‌ها قرار دهید و اجازه دهید بپزد. 

  8. وقتی بادمجان‌ها پخت غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید