طرز تهیه بادمجان شکم پر (لو کرب)

بادمجان شکم‌پر (لو کرب) یک غذای سالم و مناسب برای رژیم‌های کم‌کربوهیدرات است که از بادمجان‌های کامل یا برش‌خورده تهیه می‌شود و با موادی مانند گوشت چرخ‌کرده، پنیر، سبزیجات معطر، و ادویه‌های دلخواه پر می‌شود. برای کاهش کربوهیدرات، از موادی مانند گردو یا سبزیجات کم‌کربوهیدرات مانند فلفل دلمه‌ای، کدو یا قارچ استفاده می‌شود. این غذا با چربی‌های سالم و پروتئین بالا، مناسب برای افراد در رژیم کتوژنیک یا لو کرب است. بادمجان به دلیل فیبر بالا و کالری پایین، پایه‌ای عالی برای این دستور محسوب می‌شود و می‌توان آن را با سس‌هایی مانند ماست یا روغن زیتون سرو کرد.

طرز تهیه بادمجان شکم پر (لو کرب)

طرز تهیه بادمجان شکم پر (لو کرب)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 561 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • بادمجان خام 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
  • گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار 1 قاشق مرباخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. بادمجان‌ را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن‌ را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید. وسط بادمجان‌ها را چاک دهید به طوری که از هم جدا نشوند. بعد بادمجان‌ها را کمی در روغن سرخ کنید.

  2. سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید.

  3. زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.

  4. جعفری و گشنیز را اضافه و سرخ کنید. سپس گردو را اضافه و تفت دهید.

  5. رب انار را به مخلوط اضافه و مجدد تفت دهید.

  6. مواد آماده شده را در شکم بادمجان‌های سرخ شده بریزید.

  7. یک پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید، سپس رب انار اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب اضافه کنید تا مانند سس غلیظ شود و همراه با پنیر پیتزا بر روی بادمجان‌ها قرار دهید و اجازه دهید بپزد. 

  8. وقتی بادمجان‌ها پخت غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید