بادمجان شکمپر (لو کرب) یک غذای سالم و مناسب برای رژیمهای کمکربوهیدرات است که از بادمجانهای کامل یا برشخورده تهیه میشود و با موادی مانند گوشت چرخکرده، پنیر، سبزیجات معطر، و ادویههای دلخواه پر میشود. برای کاهش کربوهیدرات، از موادی مانند گردو یا سبزیجات کمکربوهیدرات مانند فلفل دلمهای، کدو یا قارچ استفاده میشود. این غذا با چربیهای سالم و پروتئین بالا، مناسب برای افراد در رژیم کتوژنیک یا لو کرب است. بادمجان به دلیل فیبر بالا و کالری پایین، پایهای عالی برای این دستور محسوب میشود و میتوان آن را با سسهایی مانند ماست یا روغن زیتون سرو کرد.
طرز تهیه بادمجان شکم پر (لو کرب)
مواد لازم
- بادمجان خام 2 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- گردو ( مغز ) 4 عدد متوسط
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه 1 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
- رب انار 1 قاشق مرباخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
بادمجان را پوست بگیرید و مقداری نمک به آن بزنید و یکی دو ساعت استراحت دهید تا اگر تلخی داشت گرفته شود. سپس آن را بشویید تا نمک اضافه آن برود و بعد خشک کنید. وسط بادمجانها را چاک دهید به طوری که از هم جدا نشوند. بعد بادمجانها را کمی در روغن سرخ کنید.
-
سیر و پیاز را در روغن سرخ کنید.
-
زردچوبه و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
-
جعفری و گشنیز را اضافه و سرخ کنید. سپس گردو را اضافه و تفت دهید.
-
رب انار را به مخلوط اضافه و مجدد تفت دهید.
-
مواد آماده شده را در شکم بادمجانهای سرخ شده بریزید.
-
یک پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید، سپس رب انار اضافه کنید و تفت دهید. کمی آب اضافه کنید تا مانند سس غلیظ شود و همراه با پنیر پیتزا بر روی بادمجانها قرار دهید و اجازه دهید بپزد.
-
وقتی بادمجانها پخت غذای شما آماده است. نوش جان!