حلیم یک غذای سنتی و مقوی است که در بسیاری از کشورهای خاورمیانه، ایران، هند و ترکیه محبوبیت دارد. این غذا با موادی مانند گندم یا جو پوستکنده، گوشت (مانند گوشت گوسفند، مرغ یا بوقلمون)، و مقدار کمی روغن یا کره تهیه میشود.
مواد اولیه بهآرامی و طی چندین ساعت پخته و هم زده میشوند تا بافتی کشدار و نرم پیدا کنند. حلیم اغلب بهعنوان صبحانه، بهویژه در ماه رمضان یا مناسبتهای مذهبی، مصرف میشود و با چاشنیهایی مانند دارچین، شکر، یا نمک سرو میگردد. این غذا به دلیل غنی بودن از پروتئین و کربوهیدرات، انرژی بالایی دارد و مناسب برای فصلهای سرد سال است.


