طرز تهیه خوراک دال عدس

خوراک دال عدس یکی از غذاهای خوشمزه و مقوی است که در بسیاری از کشورهای جنوب آسیا و خاورمیانه محبوبیت دارد. این غذا با استفاده از دال عدس (عدس قرمز)، گوجه‌فرنگی، سیر، پیاز و ادویه‌های معطر مانند زردچوبه، زیره، و فلفل تهیه می‌شود. دال عدس به‌سرعت پخته و به یک خوراک نرم و غلیظ تبدیل می‌شود که با نان، برنج یا به‌تنهایی سرو می‌شود.

این خوراک به دلیل داشتن پروتئین گیاهی بالا و فیبر فراوان، غذایی سالم و مغذی محسوب می‌شود. در نسخه‌های مختلف، ممکن است مواد دیگری مانند آب‌لیمو یا گشنیز تازه برای طعم‌دهی اضافه شود. دال عدس به‌ویژه در رژیم‌های گیاهخواری و کم‌چرب مورد استقبال قرار می‌گیرد.

طرز تهیه خوراک دال عدس

طرز تهیه خوراک دال عدس
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 640 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • عدس قرمز،پخته 2 لیوان
  • سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید.

  2. ادویه و رب را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. سیب زمینی را ریز خرد کنید و به همراه دال عدس به غذا اضافه کنید.

  4. آب را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.

  5. زمانی که دال عدس پخت، غذای شما آماده است. می‌توانید کمی لیمو ترش و روغن زیتون به آن اضافه کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: دال عدس غذای جنوبی است و جزو غذاهای تند محسوب می‌شود. اما شما با توجه به ذائقه خود میتوانید به آن فلفل اضافه کنید یا فلفل را حذف کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید