خوراک سویا یک غذای گیاهی سالم و سرشار از پروتئین است که با استفاده از دانههای سویا یا سویا خشکشده (بافت گیاهی پروتئینی) تهیه میشود. برای آماده کردن، سویا ابتدا در آب گرم خیس میشود تا نرم شود و سپس با پیاز، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای و ادویههای معطر مانند زردچوبه، فلفل و زیره طبخ میگردد. این غذا میتواند بهعنوان یک جایگزین مقوی برای گوشت در رژیمهای گیاهخواری استفاده شود و معمولاً با برنج، نان یا حتی بهعنوان یک خوراک ساده سرو میشود. خوراک سویا به دلیل طعمپذیری بالایش، در بسیاری از دستورهای غذایی کاربرد دارد و میتوان آن را بر اساس ذائقه به روشهای مختلفی مزهدار کرد.


