طرز تهیه خوراک لوبیا و تن ماهی

خوراک لوبیا و تن ماهی یک غذای سریع، مغذی و خوش‌طعم است که ترکیبی از لوبیا (معمولاً لوبیا چیتی یا قرمز) و تن ماهی است. لوبیاها پس از پخت، با ترکیبی از پیاز داغ، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌هایی مثل زردچوبه و فلفل طعم‌دار شده و در نهایت تن ماهی به آن اضافه می‌شود.

این خوراک به دلیل پروتئین بالای تن ماهی و فیبر موجود در لوبیا، گزینه‌ای ایده‌آل برای یک وعده کامل و انرژی‌زا محسوب می‌شود. معمولاً با نان یا برنج سرو می‌شود و به‌عنوان غذایی سریع برای مواقعی که زمان محدود است، انتخابی عالی است.

طرز تهیه خوراک لوبیا و تن ماهی

طرز تهیه خوراک لوبیا و تن ماهی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی شام
کالری 614 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کنسرو تن ماهی 0.5 قوطی متوسط
  • لوبیا قرمز پخته 1 لیوان
  • قارچ خام 10 عدد متوسط
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • روغن آفتابگردان 1.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل چیلی قرمز 0.5 گرم
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. لوبیا که از قبل خیسانده شده را بپزید.

  2. پیاز خرد شده و سیر را تفت دهید و بعد از طلایی شدن پیاز زردچوبه و فلفل را بریزید.

  3. تن ماهی را به جوشانید و روغن تن ماهی را جدا کرده و تن را همراه با پیاز و سیر تفت دهید.

  4. قارچ را جداگانه تفت دهید و همراه لوبیا ی پخته شده اضافه کنید. مقداری رب را جداگانه تفت دهید و با 1 فنجان آب رقیق کنید و به تن ماهی و لوبیا اضافه کنید .

  5. در پایان میتوانید نمک را اضافه کنید. پس از پخت خوراک به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم، غذا آماده است. اجازه دهید آب به مقدار دلخواه تبخیر شود و سپس نمک را اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید