صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه خورشت ماست

طرز تهیه خورشت ماست

خورشت ماست یکی از غذاهای خاص و سنتی اصفهان است که با ترکیبی از گوشت (معمولاً گردن گوسفند)، ماست چکیده، زعفران، شکر و خلال بادام و پسته تهیه می‌شود. برخلاف نامش، این غذا بیشتر به عنوان دسر یا پیش‌غذا شناخته می‌شود و طعمی شیرین و لطیف دارد.

گوشت پخته‌شده ابتدا ریش‌ریش و سپس با ماست و سایر مواد مخلوط می‌شود و با استفاده از زعفران به آن رنگ طلایی و جذابی داده می‌شود. خورشت ماست با تزئینات سنتی سرو شده و از غذاهای فاخر در میهمانی‌ها و مجالس اصفهانی‌ها به شمار می‌رود.

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید