خورشت کاری یک غذای خوشمزه و معطر است که از ترکیب ادویه کاری و مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، یا سبزیجات تهیه میشود. این خورشت، که ریشه در آشپزی کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا دارد، معمولاً با نارگیل یا ماست طعمدار میشود و رایحهای گرم و خاص به همراه دارد. مواد دیگری مانند گوجهفرنگی، پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل نیز به خورشت کاری اضافه میشوند تا طعمی عمیق ایجاد کنند. این خورشت معمولاً همراه با برنج سرو میشود و با ادویههای معطری همچون زردچوبه، گشنیز، و زیره، عطر و طعم ویژهای به خود میگیرد.
طرز تهیه خورشت کاری
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- قارچ خام 1 لیوان خرد شده
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پودر کاری 1 قاشق چایخوری
- ماست یونانی پرچرب 2 قاشق غذاخوری
- خامه غلیظ 1.5 قاشق غذاخوری
- روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت بدهید.
-
مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس ادویه کاری و بقیه ی ادویهها را به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
-
قارچ را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و کمی سرخ کنید.
-
وقتی که مرغ و قارچ پخت، غذا را از روی شعله بردارید و ۲ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.
-
سپس ماست و خامه را به مخلوط مرغ اضافه کنید و در صورت تمایل میتوانید لیمو ترش نیز به غذا اضافه کنید. نوش جان!