طرز تهیه خورشت کاری

خورشت کاری یک غذای خوشمزه و معطر است که از ترکیب ادویه کاری و مواد متنوعی مانند گوشت، مرغ، یا سبزیجات تهیه می‌شود. این خورشت، که ریشه در آشپزی کشورهای جنوب و جنوب شرقی آسیا دارد، معمولاً با نارگیل یا ماست طعم‌دار می‌شود و رایحه‌ای گرم و خاص به همراه دارد. مواد دیگری مانند گوجه‌فرنگی، پیاز، سیر، زنجبیل و فلفل نیز به خورشت کاری اضافه می‌شوند تا طعمی  عمیق ایجاد کنند. این خورشت معمولاً همراه با برنج سرو می‌شود و با ادویه‌های معطری همچون زردچوبه، گشنیز، و زیره، عطر و طعم ویژه‌ای به خود می‌گیرد.

طرز تهیه خورشت کاری

طرز تهیه خورشت کاری
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی هندی
وعده غذایی ناهار
کالری 644 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • قارچ خام 1 لیوان خرد شده
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پودر کاری 1 قاشق چایخوری
  • ماست یونانی پرچرب 2 قاشق غذاخوری
  • خامه غلیظ 1.5 قاشق غذاخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و در روغن کمی تفت بدهید.

  2. مرغ را به صورت مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس ادویه کاری و بقیه ی ادویه‌ها را به مرغ اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

  3. قارچ را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

  4. وقتی که مرغ و قارچ پخت، غذا را از روی شعله بردارید و ۲ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود.

  5. سپس ماست و خامه را به مخلوط مرغ اضافه کنید و در صورت تمایل میتوانید لیمو ترش نیز به غذا اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید