دلمه فلفل دلمهای یک غذای سنتی و محبوب در آشپزی ایرانی است که با فلفلهای دلمهای رنگارنگ پر شده از ترکیباتی نظیر برنج، گوشت چرخکرده، سبزیجات معطر، و گاهی لپه تهیه میشود. این دلمهها پس از پر شدن، در قابلمهای با سسی از گوجهفرنگی، آبلیمو یا رب گوجهفرنگی و ادویههای خوشعطر مانند زردچوبه پخته میشوند.
دلمه فلفل دلمهای به دلیل طعم و مزهی دلپذیر و همچنین تنوع رنگی که به سفره میبخشد، یکی از غذاهای پرطرفدار برای دورهمیها و مجالس است. این غذا به عنوان یک وعده اصلی یا پیشغذا سرو میشود و هم به صورت گرم و هم سرد قابل استفاده است.


