طرز تهیه فلافل

فلافل یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانه‌ای است که از نخود خیس‌خورده، سیر، پیاز و ادویه‌هایی مانند زیره و گشنیز تهیه می‌شود. این مواد پس از چرخ‌شدن به شکل توپ‌های کوچک در روغن سرخ می‌شوند تا سطحی ترد و طلایی پیدا کنند. فلافل معمولاً با نان پیتا، ترشی، سبزیجات تازه و سس مخصوص مانند سس ارده  (طحینه) سرو می‌شود.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاه کاربران (6 دیدگاه)

  1. در مواد لازم نخود پخته ذکر شده
    اما دستور پخت از نخود خام استفاده میشه؟
    کدوم درسته؟

    1. پرهام محمدی :

      از شما تشکر میکنم بابت تذکر، متن اصلاح شد.
      نخود خام درست هست.

دیدگاهتان را بنویسید