صفحه اصلی > تغذیه و دستور پخت : طرز تهیه قطاب

طرز تهیه قطاب

قطاب یکی از شیرینی‌های سنتی و محبوب ایرانی است که از خمیر نرم تهیه‌شده با آرد، ماست و روغن درست می‌شود و با ترکیبی از مغزهای آسیاب‌شده (مانند گردو یا بادام)، شکر و هل پر می‌شود. این خمیر پس از پر کردن و شکل دادن به قطاب‌ها، سرخ شده یا در فر پخته می‌شود و در نهایت در پودر قند غلتانده می‌شود تا طعمی شیرین و عطری دلپذیر پیدا کند.

 

مقالات مرتبط

خطرات راه حل‌های فوری کاهش وزن

چیزی که “راه‌حل‌های فوری” در زمینه کاهش وزن پایدار به آن توجه…

چطور سبک زندگی سالمی را شروع کنیم؟

چگونه تناسب اندام را ساده‌تر کنید؟ برای اینکه تناسب اندام “عملی” شود،…

چطور بهترین فیزیک بدنی ممکن را بدست آوریم؟

چه می‌شود اگر شما بتوانید به بهترین شکل ممکن بدن خود را…

دیدگاهتان را بنویسید